top of page
Kids in Vegetable Farm

Werkwijze van WatchMe!

Kennismakingsgesprek 

Benieuwd of WatchMe! de ondersteuning kan bieden die jullie nodig hebben? Neem contact op voor een telefonisch kennismakingsgesprek. Deze is vrijblijvend en kost niks. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt geluisterd naar waar jullie tegenaan lopen en bespreken wij samen wat de mogelijke hulpvraag zou kunnen zijn. 

 

Intakegesprek

Ben ik de juiste persoon om jullie te ondersteunen? Dan maken wij een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek gaan wij dieper in op jullie situatie, de hulpvraag en een passend coachingstraject.

 

Coachingstraject

Na de intake plannen wij samen een eerste sessie. Een sessie duurt 60 minuten en zal in overleg thuis bij jullie, op school of bij de kindercoach plaatsvinden. De duur van een coachingstraject bestaat uit gemiddeld 5 sessies en is afhankelijk van de hulpvraag en de methodieken die toegepast zullen worden. Dat betekent dat een coachingstraject uit minder, maar ook uit meer dan 5 sessies kan bestaan. Tijdens het coachingstraject zal tussendoor een kort evaluatiegesprek gevoerd worden over het verloop van het traject. Hier bekijken wij samen wat voor effect het traject op jouw kind heeft en hoe wij deze voort zullen zetten.  

 

Eindgesprek

Tijdens het eindgesprek wordt het coachingstraject van WatchMe! geëvalueerd en afgesloten. De aangeleerde kennis en vaardigheden zullen nu zelf door jouw kind ingezet worden in de praktijk. Heel spannend, maar geen zorgen, dit hebben wij samen geoefend tijdens de sessies.

bottom of page