top of page
Tropisch paradijs

Over mij

Kindercoach Latoya

Mijn naam is Latoya Snijders, ik ben moeder van twee pubers en oprichtster van WatchMe! Kindercoaching. Ik wist van jongs af aan al dat ik met kinderen wilde gaan werken: ik was altijd bezig met andermans kinderen en hoe ik het hen naar de zin kon maken. Ik wilde ook heel graag kinderpsychologe worden.

De gedragingen van kinderen en hun manier van denken en doen hebben mij altijd gefascineerd. Een kind is puur en onschuldig. In mijn loopbaan heb ik dan ook veel met kinderen gewerkt, van jonge baby's in de kinderopvang, kinderen met beperkingen, autisme, ADHD, gedragsproblematiek tot aan 18 jarige jongvolwassenen op weg naar zelfstandig wonen. 

Als parttime Jeugd- en Gezinsprofessional ben ik SKJ geregistreerd en heb ik een aantal jaren ervaring in het bieden van begeleiding en ondersteuning aan ouders en kinderen in de opvoedsituatie.

Als kindercoach richt ik mij op kinderen die probleemgedrag hebben ontwikkeld en/of moeilijkheden hebben met zichzelf. Het lukt hen niet om er zelf of met hulp van de omgeving uit te komen. 

Mijn doel is om elk kind weer in zichzelf te laten geloven, een gevoel van eigenwaarde en trots mee te geven. Want jouw magie, is jouw kracht!

bottom of page